Parembugan:Sengkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

apa arti dari candra sengkala

KANTI RARAS TRUS DUMADI? Ditulis déning 125.163.31.40 ing 03:05, 13 Agustus 2009 (UTC)

Sing cetha: kanthi=2, laras=?, terus=9 lan dumadi=1. Laras mbokmenawa tegesé 2, awit ana laras sléndro lan laras pélog. Dadi tegesé 1922. Meursault2004ngobrol 09:28, 13 Agustus 2009 (UTC)