Parembugan:Sekretaris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info basa krama:

  • kata=tembung
  • arti=teges=makna
  • rahasia=wados (krama), wadi (ngoko)
  • kasebut=kasebat
  • contoh=conto=tuladha
  • ngerjakake=midamel
  • surat=serat
  • sapanunggalane=sapanunggalipun
  • ngerencanakake=damel rencana
  • ngerumusake=ngrumusaken
  • dipunbedakake=dipunbedakaken
  • tiap=saben
  • perjanjian=prejanjèn
  • ngirimake=ngirimaken

Maturnuwun.Pras rembugan 02:54, 9 Agustus 2011 (UTC)