Parembugan:Sega gandhul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sego gandul = Sega gandhul.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 11 Juni 2012 15.21 (UTC)