Parembugan:Sajarah Ostrali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Takkira ora prelu digabungaké karo artikel Australia, sebab akèh padanan artikelé ing basa-basa liya. JV500Ichsan rembugan 10:40, 3 Mei 2011 (UTC)

Oke Mas Ichsan, tak jadi kula gabung, Maturnuwun Mas. Smiley.png
JV400Hendra rembugan 11:32, 6 Mei 2011 (UTC)
Sami-sami, Mas. JV500Ichsan rembugan 13:34, 6 Mei 2011 (UTC)