Parembugan:SDN48

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Éjaané kaco: è karo e kijolan[besut sumber]

Iki conto artikel sing éjaané kaco, awit huruf è karo e kijolan. Ing kéné, è dikira e pepet, nanging banjur ora konsistèn awit e kala-kala minangka e pepet barang. Wirjadisastra (rembugan) 14 Agustus 2017 05.38 (UTC)