Parembugan:Radèn Salèh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Palukis Indonésia?[besut sumber]

Suntingan menika leres. Kados pundi mas Cahyo Ramadhani? Badhé ndamel énggal? Nanging sasampunipun kula priksa, jebulipun ing seratan lami, tembung Hindhia-Walanda/Walandi menika arang dipunenggé. Langkung asring nyebat Indiya Néderlan (miturut sastra.org). Meursault2004ngobrol 13 Desember 2015 09.45 (UTC)

Oh, punika tembung Hindhia-Walanda kula kinten sampun limrah, awit sesirah artikelipun mekaten. Inggih Pak, damel énggal kémawon. Kajawi Radèn Salèh punika taksih gesang nalika Indonésia sampun mardika, kula kinten wagu menawi Radèn Salèh kalebet minangka palukis Indonésia. Cahyo Ramadhani pirembagan 13 Desember 2015 11.03 (UTC)