Parembugan:Pterois

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

usul,Karana jinis iwak panulisan irah-irahan Lepu bisa diganti Iwak Lepu.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 15 November 2012 11.33 (UTC)