Parembugan:Prancis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aku naté krungu yèn negara Prancis ing basa Jawa diarani Parangakik. Meursault2004ngobrol 08:33, 5 November 2007 (UTC)