Parembugan:Praja Salakanagara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Catetan-catetan resmi bab kerajaan iki pancen kurang valid isine mulane bagian-bagian sing kurang pas isa digabung ing bagian Babad sebab ing babad iku isa ditampilke kabeh versi crita uga termasuk sing sifate mitos, legenda lyy. Luwih bijak maneh yen sumberé disebut juga. Slamet Serayu 06:08, 25 Januari 2007 (UTC)