Parembugan:Pongol Verdé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nama Nagara[besut sumber]

Nami Tanjung Verde punika katingalipun nami Indonésia. Menawi cara Jawinipun kok kula kinten Pongol Vérdé awit Tanjung wonten basa Jawi tegesipun satunggal jinis wit-witan. Cahyo Ramadhani pirembagan 21 November 2015 00.06 (UTC)