Parembugan:Pluru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

INFO

Nuwun sewu, ing kampung kula babagan Pluru saget ugi kasebut kanthi jeneng Pélor.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 3 November 2011 22.19 (UTC)