Parembugan:Perang Jawa (1741–1743)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tembung-tembung pertalan[besut sumber]

Artikel iki dakpertal saka Wikipédia basa Indonésia. Sawatara cathetan bab pertalaning tembung-tembung bisa kodeleng ing kéné. Manawa sira ana panemu, mangga. Wirjadisastra (rembugan) 21 Fèbruari 2021 09.41 (UTC)[wangsuli]