Parembugan:Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kutha Pathi kuwi status administrasiné arupa kecamatan, dadi dudu Kutha (Kota ing pangertèn minangka tataran administrasi wilayah). Usulku digabung waé ing artikel Kecamatan Pathi. Matur nuwun.Pras rembugan 23:53, 13 April 2011 (UTC)