Parembugan:Parikan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

sing ngrintis artikel iki sapa ya? Perangan parikan, katrangan karo tuladhane esih campur-bawur tur mbingungi. kula namung ngowahi tata-formate kemawon. Empu rembugan 01:35, 26 April 2011 (UTC)

Mas Anggoro ing taun 2006. Takkira bisa ditakoni. Meursault2004ngobrol 05:02, 26 April 2011 (UTC)