Parembugan:Pangéran Purbaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info basa:

  • Tembung pisanan apiké diketik nganggo aksara kandel. Tuladha: Pangèran Purbaya iku tokoh ...
  • Isi mung sethithik banget, kudu énggal ditambah, yèn ora mengko keburu dibusak déning wong liya.

rahasia -> wadi/wewadi.

Maturnuwun. Pras rembugan 00:31, 15 April 2011 (UTC)

Rahasia ing basa Jawa uga bisa rahsya, rahsa, rahsya utawa ing basa tembang rahswa. Meursault2004ngobrol 06:19, 27 April 2011 (UTC)