Parembugan:Pananggalan Masèhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Taun Walanda[besut sumber]

Duk nguni ing Jawa, taun Masèhi tau diarani taun Walanda. Iki contoné tèks sing gegayutan Wirjadisastra (rembugan) 2 Novèmber 2017 15.32 (UTC)