Parembugan:Pāṇini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sewu judhul Panini tak alihake menyang Pāṇini nuruti jeneng ing aksara asline. Maturnuwun.Pras rembugan 04:37, 12 Mei 2011 (UTC)