Parembugan:Ngulama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Iki yèn ing basa Jawa ngulama sajatiné. Kepriyé dipindhah waé ya? Meursault2004ngobrol 21:40, 11 Juni 2008 (UTC)

Mangga Pras 21:55, 11 Juni 2008 (UTC)