Parembugan:Musiyum Batik Yogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Amerga irah-irahan iki ngenani jeneng muséum dadi nganggo pasang aksara batik ora papa. Nanging sajatiné ing Basa Jawa kudu tinulis 'bathik'. Meursault2004ngobrol 27 November 2015 23.46 (UTC)