Parembugan:Miss Universe 2009

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

mBokmanawa ana kasalahan, Indonesia ora mlebu 15 besar.Pras wicara 12:27, 24 Agustus 2009 (UTC)

hmm ... wishfull thinking ... :-) Meursault2004ngobrol 13:22, 24 Agustus 2009 (UTC)