Parembugan:Miroslav Marian Klose

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wis ana artikel Miroslav Klose sing luwih lawas, dadi isiné takgabung ing kana. Suwun. Meursault2004ngobrol 13 Juni 2012 20.21 (UTC)