Parembugan:Mertayudan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sewu, ing irah-irahan asma

Jv:Martayudan, Magelang id:id:Mertoyudan, Magelang

kok radi kirang pas nggih menawi wonten dawuh sedaya pangurus. Kula nuwun patunjukipun.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 3 Februari 2012 16.46 (UTC)

Matur nuwun mas, nami ing basa Indonesianipun: Mertoyudan menawi sinerat ing basa Jawi kedahipun dados Mertayudan sanès Martayudan nggih? Mangga dipunrembag.Manawi sami sarujuk mangga dipunpindhah nanging sekaligus irah-irahan dusun-dusunipun. Maturnuwun. Pras pirembagan 3 Februari 2012 19.46 (UTC)

Matur nuwun Pak Pras patunjukipun, ugi sampun kula pindhah irah-irahan ugi desa [1].Matur nuwun.Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 4 Februari 2012 08.23 (UTC)