Parembugan:Masjid Raya Sumatera Barat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Langkung trep ing WBJ irah-irahan Masjid Raya Sumatera Barat saget pindhah dateng irah-irahan Masjid Raya Sumatra Kulon.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 18 Oktober 2012 16.20 (UTC)