Parembugan:Makaw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masiya[besut sumber]

Mbak @Nurulbaitirohmah, tembung "masiya" boten perlu dipun-gantos "sanadyan" awit kakalihipun nunggal werdi (sinonim) lan sami kapacak wonten ing Bausastra Jawa, ateges kalihipun tembung baku menggahing basa Jawi. Nuwun Wirjadisastra (rembugan) 4 Agustus 2017 12.09 (UTC)

Tembung sing ora baku iku "masiyo". Yèn "senadyan" kalebu tembung informal. Wirjadisastra (rembugan) 4 Agustus 2017 12.58 (UTC)