Parembugan:Maguru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Takkira layak kok mas Anggoro. Nanging tulisannya kudu dadi maguru. Meursault2004ngobrol 1 Juni 2012 18.31 (UTC)[wangsuli]

sip. aku maune mikir merga nang en ora ana. jebul sawise ditambahi ana sesambungane karo pustaka jawa. tak pindhahane ang pirembagan 2 Juni 2012 03.21 (UTC)[wangsuli]

Suwun mas. Sakwisé takgolèki baké ana artikel sing mèmper nèng en: yaiku en:Apprenticeship. Interwikiné wis taktambahké. Meursault2004ngobrol 2 Juni 2012 03.50 (UTC)[wangsuli]