Parembugan:Lempuyang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mas Sigit, sing dimaksud paragraf pambuka iku sawetara ukara kanggo ngeterake para pamaos mangertèni isi artikel sing bakal diwaca. Kunciné antara liya bisa njawab pitakonan: "apa", "kapan", "ing ngendi" "pira", lan kadhangkala uga ngandhut sacara sethithik "kepriyé" mungguh carane.

Biasané artikel Wikipedia diwiwiti nganggo tembung "... yaiku (iku) sawijining ..."

Tuladha: Lempuyang (jeneng botani), yaiku sawijining tetanduran sing kagolong tetanduran obat.(ref) Lempuyang biasa tuwuh ing.... (ref) lsp. Matur nuwun muga-muga migunani, lan sawisé didandani tag {{Paragraf pambuka}} bisa dibusak. Pras rembugan 06:10, 4 Maret 2011 (UTC)