Parembugan:Kutha Purwakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sakjané kutha-kutha ing Indonésia sing ora nduwé status kutha otonom utawa kotamadya aja diwènèhi irah-irahan Kutha ... Meursault2004ngobrol 30 Mei 2012 08.44 (UTC)