Kutha Purwakerta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Purwakerta
Jembar
 - Total:

 ? km²
Kacamatan
 - Cacahe:

...
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ? yuta
+/- ? / km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu dan Buda
Basa: Basa Jawa dhialek Banyumasan lan Basa Indonésia

Kutha Purwakerta iku kutha krajan kabupatèn Banyumas, Jawa Tengah,Indonésia pernahé ing sisih kidul gunung Slamet. Jembar wewengkon kutha iki ± -- utawa hèktar. Rencana kutha iki dadi kutha otonom tesih dibahas instansi-instansi kekait.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Purwakerta ketata saking kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Purwakerta ya iku:

Basa lan budaya[besut | besut sumber]

Pendidikan[besut | besut sumber]

Transportasi[besut | besut sumber]

Stasiun Sepur Purwokerto

Panganan kas[besut | besut sumber]

Media[besut | besut sumber]

Layang kabar[besut | besut sumber]

Kalawarti[besut | besut sumber]

Stasiun Televisi[besut | besut sumber]

Stasiun Radio[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Jawa Tengah