Kutha Purwakerta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kutha Purwakerta
Jembar
 - Total:

 ? km²
Kacamatan
 - Cacahe:

...
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ? yuta
+/- ? / km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protestan, Katolik, Hindu dan Buddha
Basa: Basa Jawa dhialek Banyumasan lan Basa Indonésia

Kutha Purwakerta iku kutha krajan kabupatèn Banyumas, Jawa Tengah,Indonésia lokasine ing sisi kidul gunung Slamet. Jembar wewengkon kutha iki ± -- utawa hektar. Rencana kutha iki dadi kutha otonom tesih dibahas instansi-instansi kekait.

Geografis[sunting | besut sumber]

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kutha Purwakerta ketata saking kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Purwakerta ya iku:

Basa lan budaya[sunting | besut sumber]

Pendidikan[sunting | besut sumber]

Transportasi[sunting | besut sumber]

Stasiun Sepur Purwokerto

Panganan khas[sunting | besut sumber]

Media[sunting | besut sumber]

Layang kabar[sunting | besut sumber]

Kalawarti[sunting | besut sumber]

Stasiun Televisi[sunting | besut sumber]

Stasiun Radio[sunting | besut sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Jawa Tengah


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Purwakerta&oldid=1056924"