Parembugan:Kul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

"Kol" iku dhialèk, basa Jawa bakuné "Kul". Matur nuwun,Pras rembugan 09:44, 6 Juni 2011 (UTC)

Ayo didandani, pirsani usul mbak Kartika iki: 18:45, 3 Agustus 2011 22Kartika (pirembagan | sumbangan | blokir) (4.237 bita) (Sauerkraut --> membuat isi jadi kurang fokus pada sawi) . Pras pirembagan 21:28, 12 Agustus 2011 (UTC)