Parembugan:Kripik pisang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel iki ditulis mawa basa krama. Nanging menawa ditulis krama, sajatiné irah-irahané kudu dadi kripik pisang. Pisang iku kramané gedhang. Meursault2004ngobrol 14 Oktober 2015 20.32 (UTC)