Parembugan:Krim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing jaman mbiyèn jeneng tlatah iki katulis minangka Krim. Contoné ana ing kéné. Meursault2004ngobrol 9 Oktober 2016 05.19 (UTC)