Menyang kontèn

Parembugan:Kluwak

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kepayang iku sajake tembung basa Indonesia (dadi eling istilah mabuk kepayang :) ), yen basa Jawa tak kira luwih dikenal kluwek utawa pucung. WEohe sing enom diarani pucung lan yen wis tuwa diarani kluwek sing biasa kanggo bumbu rawon. Embuh yen ing tlatah Yogya/Sala? Matur nuwun.Pras pirembagan 13 Februari 2012 02.27 (UTC)

Jeneng[besut sumber]

tumrap tetembungan kang magayudan karo jeneng lokal, mbokmenawa luwih trep menawa kabeh panemu lan variasi jeneng bisa ditampa lan disebutake kabeh ana ing artikel, amarga saben papan biasane pancen duwe sebutan dhewe-dhewe. Dene jeneng kang dipilih kanggo sesirah/judul artikel, nganggo tembung kang disebutake ing kamus. Dene jeneng kang ora ana ing kamus, tetep digawekake kaca alih. Nuwun Ganyong (rembugan) 22 Sèptèmber 2017 08.35 (UTC)[wangsuli]

Inggih sumangga Pak @Ganyong:, kula sarujuk. Dumugi samangké, kula namung ngerti kluwak lan kluwek. Manawi wonten sanèsipun, saé sanget bilih kawuwuhaken wonten ing artikelipun, lan kaener dhateng artikel punika. Nuwun Wirjadisastra (rembugan) 22 Sèptèmber 2017 08.53 (UTC)[wangsuli]