Parembugan:Kitab Ayub

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Jawa Kuna[besut sumber]

Pak @Meursault2004, Pak niki nganggé basa Jawi Kina, nggih? Wirjadisastra (rembugan) 29 Juli 2017 08.57 (UTC)

Mas Wirjadisastra, punika basa krama ingkang dipunkina-kinakaken mawi tembung Kawi :-D Meursault2004ngobrol 29 Juli 2017 09.34 (UTC)