Parembugan:Kayu putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info basa: bengkak = abuh, minyak = lenga, musim = mangsa, nguap = nguwab, abu-abu = klawu

Matur nuwun, muga migunani. Pras rembugan 00:57, 18 April 2011 (UTC)