Parembugan:Kawat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Info: anyam=enam, patung=reca, baja=waja, duri=eri, tanah=lemah. Maturnuwun.Pras rembugan 03:09, 24 Juni 2011 (UTC)