Parembugan:Kakuwasan pulitik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Penyalahgunaan (contoné penyalahgunaan kekuasaan), iku cara Jawané apa yaa? PrasKothak pos