Parembugan:Kéwan gegremetan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Jawané serangga iku tibakné 'kéwan gegremetan'. Nanging pancèn ora patiya apik ya swarané :-) Kepriyé yèn golèk tembung Kawi utawa Sangskreta? Mbokmenawa ana sing kagungan idé? Meursault2004ngobrol 17:59, 9 April 2011 (UTC)