Parembugan:Jovial da Lopez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Mbak @Nianoorsita:, artikel iki cacah tembungé 281, yèn diganepi dadi 300 bisa dadi artikel sampurna, lan rujukané mangga ditambahi saorané 5 rujukan. Matur nuwun. Notanotheramy (rembugan) 14 Agustus 2017 07.32 (UTC)

Mbak @Nianoorsita:, artikel iki durung ana rujukané, mangga ditambahi rujukan. Matur nuwun. Notanotheramy (rembugan) 20 Agustus 2017 01.36 (UTC)

njih mbak, mangke kula tambahi rujukan. matur nuwun