Parembugan:Jimmy Cliff

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sumangga Dipunlajénangaken Nulisé[besut sumber]

Mas, artikel Jimmy Cliff sumangga dipunlajéngaken supaya saged luwih lengkap lan saged kathah manffat nalika diwaos tiyang kathah. Adhi Kurniawan pirembagan 12 November 2015 15.28 (UTC)

Dipunlajengaken piyambak, Mas @JV03 Adhi Kurniawan Josie:. Cahyo Ramadhani pirembagan 12 November 2015 22.30 (UTC)