Parembugan:Jati (kayu)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Artikel: Jati (kayu)

Interwiki : salah (kang dipasang babagan Gendéra). PL09Puryono| Pirembagan! 16:32, 20 Agustus 2011 (UTC)

Bisa digabung dadi siji, nanging yen ana sing arep nulis mligi "kayu jati", bisa uga madeg dhewe nanging ora perlu nganggo infobox tandurane. Matur nuwun. Pras pirembagan 29 Oktober 2011 22.45 (UTC)[]