Parembugan:Jack Body

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tembung[besut sumber]

Mas @Jaka Aris Eko W, menawa ana tembung sing angèl dipertal (diterjemahkan), tembung-tembungé isa dirembug nang kéné. Tulis nang ngisor tulisan iki, Mas. Suwun. Cahyo Ramadhani rembug 17 Mei 2016 06.20 (UTC)