Naraguna:Jaka Aris Eko W

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh. Kula namung lare ingkang taksih belajar. mugi panjenengan sedhaya purun pinaring ilmu marang kula