Parembugan:Imelda Marcos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info: wadon rada kasar -> aluse manawa wanita utawa priyantun èstri. Matur nuwun.Pras rembugan 02:34, 26 Mei 2011 (UTC)