Parembugan:Imelda Marcos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Info: wadon rada kasar -> aluse manawa wanita utawa priyantun èstri. Matur nuwun.Pras rembugan 02:34, 26 Mei 2011 (UTC)