Parembugan:Ha Ji Won

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ayo, ukara pambukane ditambahi saengga ora katon kaya dhaptar!! Matur nuwun.Pras pirembagan 15:53, 19 September 2011 (UTC)

Ngoko utawa krama[besut sumber]

Aku uga ora mudheng artikel iki karepé arep nganggo ngoko utawa krama? Meursault2004ngobrol 15 April 2012 22.30 (UTC)