Parembugan:Golongan sosial

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wis didandani[besut sumber]

Mas @Oktavianto, iki wis tak dandani, ya. Menawa ana sing kurang aja pekewuh ndandani. Wirjadisastra (rembugan) 29 Juli 2017 08.30 (UTC)