Menyang kontèn

Parembugan:Garis

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Artikel iki ngenani garis (geometri) apa liyané ya? Sauntara wektu tak pasangi tag Rapèkna.Pras rembugan 22:04, 29 Desember 2010 (UTC)

Luwih mèmper psikologi. Meursault2004ngobrol 11:25, 30 Desember 2010 (UTC)