Parembugan:Gandasuli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Usul pindhah[besut sumber]

Usul judul artikel dipindhah menyang Gandasuli. Kembangraps (rembugan) 10 Fèbruari 2019 07.23 (UTC)

Sampun nggih Wirjadisastra (rembugan) 10 Fèbruari 2019 13.25 (UTC)