Parembugan:Gadhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun sewu judhul artikel iki tak pindhah menyang gadhung (pasang aksara jawa). Matur nuwun. Pras rembugan 06:08, 28 Juni 2011 (UTC)