Parembugan:Dina Pangalihbasan Internasional

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kula kinten tembung international saged dipunalihbasakaken dados 'internasional' kémawon. Ing Malaysia tiyang nganggé tembung 'bangsa antara'. Meursault2004ngobrol 5 Oktober 2015 13.05 (UTC)

Pak @Meursault2004 Punika tembung bangsantara pancèn nalika dipilih rada kalih pikiran konservatif, krompol srana logikaning tembung nusantara. Punika pancèn tembung kang dèrèng limrah tinimbang tembung internasional. Cahyo Ramadhani pirembagan 5 Oktober 2015 15.10 (UTC)
Nuwun sèwu, Basa Malaysia menika antara bangsa. Pancèn saé tembungipun "Bangsantara", kados Basa Kawi, nanging kirang limrah kémawon :-D Meursault2004ngobrol 5 Oktober 2015 15.12 (UTC)
Wonten ta Pak ing basa Kawi. Kula malah dèrèng naté weruh. :D Sampun kula palihaken. Cahyo Ramadhani pirembagan 5 Oktober 2015 15.14 (UTC)