Parembugan:Dhialèk Jawa Kulonan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Isiné dudu éjaan nanging logat. Mula arep dak-pindhahé. Meursault2004ngobrol 22:23, 7 November 2007 (UTC)